Contact

banner_site_contact

BucurestiDSC_0003

B-dul. Preciziei nr. 1, Sector 6, 062202, Preciziei Business Center – Tronson I – Etaj 1, Bucuresti, Romania
Tel/Fax: +40 (21) 3131060; +40 (21) 3130606; +40 (21) 3130484
Mobil: +40 0372 732 198

Cod fiscal: RO 12878340
Nr. inregistrare R.C.: J40/3311/2000
Capital social: 25.000 RON
Email: office@rmaudit.ro

SUPORT suport@rmaudit.ro

Serviciul de SUPORT gratuit cu raspuns cel tarziu pana la sfarsitul zilei de lucru in care se primeste solicitarea (ora 17.00) pentru clientii R&M Audit Contabilitate

R&M Audit – Contabilitate si Salarizare pune la dispozitie clientilor sai serviciul de suport. Acest serviciu face parte din strategia R&M de imbunatatire a serviciilor oferite clientilor nostri

Cum functioneaza acest sistem?

FINANCIAR – financiar@rmaudit.ro

R&M Audit Contabilitate a implementat sistemul automat de facturare si notificari privind situatia facturilor neachitate de catre clientii nostri. Aceste notificari au fost create special pentru asigurarea unei transparente totale a colaborarii. In cazul in care situatia dvs este diferita de notificarea primita va rugam sa ne transmiteti o atentionare la adresa de email financiar@rmaudit.ro pentru clarificare. Va multumim pentru suport si pentru platile facute.

SALARIZARE – salarizare@rmaudit.ro

R&M Audit Contabilitate asigura garantia unei confidentialitati 100%. Special pentru clientii R&M Audit Contabilitate am creat adresa de email salarizare@rmaudit.ro pentru ca solicitarile dvs. sa ajunga exact la departementul dedicat de HR&Payroll. In plus, task-urile sunt directionate catre echipa alocata fiecarui client, astfel incat asiguram 100% garantia confidentialitatii.

MARKETING – marketing@rmaudit.ro

Pentru oferte comerciale si relatia cu presa R&M Audit Contabiliate a creat o adresa dedicata marketing@rmaudit.ro unde echipa de PR si comunicare va prelua cererile dvs. Va asiguram ca analizam toate propunerile primite si dam curs acelora care pot reprezenta parteneriate pe termen lung fiind deschisi pentru comunicare si beneficii reciproce.

CARIERE – hr@rmaudit.ro

Internship sau angajare simplu si rapid folosind adresa hr@rmaudit.ro. Toate solicitarile dvs se arhiveaza si in momentul in care se deschide un Job care corespunde cu pregatirea si aspiratiile dvs, echipa noastra de HR va transmite o cerere de actualizare CV. In masura in care postul corespunde dorintelor dvs. veti fi invitat la interviu. Succes!

Formular de contact

Nume si prenume (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Mesaj