Practica in domeniul contabil

banner_site_practica

Primii pasi intr-o firma sunt foarte importanti in cariera fiecaruia, de la cunostiintele practice care incep sa se asimileze, pana la construirea increderii in sine si dezvoltarea spiritului de echipa.

Daca esti student ne bucuram sa te putem indruma in ceea ce priveste munca intr-o firma de audit si contabilitate: te invitam cu bratele deschise sa aplici pentru un internship sau un stagiu de practica in domeniul contabil.

Te vom sprijini cu convingere la fiecare pas si iti vom oferi ajutorul profesional si informatiile de care ai nevoie pentru a incepe sa devii performant.

Te vom invata ce inseamna exigenta, spiritul critic, seriozitatea si responsabilitatea fata de clienti.

 

TESTIMONIAL- PRACTICA
Sunt studenta a Facultatii de Contabilitate si Informatica de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice, iar in anul II am fost nevoita sa caut o institutie economica care sa imi ofere un stagiu de practica. Primul gand a fost sa caut firme de contabilitate apropiate de zona in care locuiesc. Astfel, am gasit compania R&M Audit Contabilitate. Am contactat direct aceasta companie cu o propunere de stagiu, printr-un email. Managerul companiei, dna Mirela Serban, mi-a acordat o intalnire in urma careia am reusit-pentru cateva saptamani- sa fac parte dintr-o echipa foarte bine pregatita. In aceasta perioada am invatat foarte multe datorita colectivului care m-a tratat ca si pe un coleg; am incercat sa ajut si sa ma implic cat mai mult. La mai putin de o luna, managerul comapaniei m-a contactat pentru un job. Eu am acceptat datorita faptului ca am avut privilegiul sa cunosc echipa cu care voi lucra si stiind ca voi dobandi foarte multe cunostinte. Asadar, un stagiu de practica mi-a oferit un job pentru viitor, chiar daca nu am avut experienta pe care o cer multe joburi. 

Nastase Cristina – studenta anul 3 ASE – CIG.

Pentru a aplica, te invitam sa completezi urmatorul formular:

Nume si prenume (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Obiectul aplicatiei

Incarca CV