In presa

banner_site_in_presa

Aparitii in presa- septembrie 2014

In septembrie R&M Audit Contabilitate a realizat o analiza privind modalitatile de finantare a IMM-urilor, de la start-up-uri la companii mature. Analiza a fost promovata public prin intermediul unui comunicat de presa cu o larga acoperire- – articolele aici.

Aparitii in presa- mai 2014

In luna mai compania a realizat o analiza privind impactul pe care initiativa Guvernului de a elimina/comasa 92 de taxe parafiscale il va avea asupra mediului de business. Analiza a fost promovata public prin intermediul unui comunicat de presa cu o larga acoperire- Capital, HotNews, Daily Business etc- articolele aici.

Articole aparute in martie 2014

In luna martie R&M Audit Contabilitate a difuzat un comunicat de presa realizat pe baza unei analize referitoare la evolutia firmelor in anul 2013. Materialul a fost preluat de Income Magazin, Manager, Daily Business, Business 24 etc- toate articolele aici.

Aparitii in presa- ianuarie 2014

La inceputul anului 2014, R&M Audit Contabilitate a realizat o analiza privind „capcanele” sistemului ajutoarelor de minimis pentru IMM-uri, materialul fiind foarte bine preluat in presa- Wall-Street, Daily Business, Finantistii, Income Magazine etc- citeste mai mult aici.

Aparitii in presa – noiembrie 2013

In noiembrie, R&M Audit Contabilitate a realizat o analiza privind efectele pe care noile masuri anuntate pentru 2014 le vor avea privind mediul de afaceri. Analiza a fost prezentata intr-un comunicat de presa care s-a bucurat de un larg interes: Wall-Street, Bursa, Daily Business, Business Cover, Business 24, Bizlawyer, Yahoo News etc. Detalii aici.

Aparitii in presa – august 2013

In luna august R&M Audit Contabilitate a difuzat un comunicat de presa bazat pe o analiza a finantarilor europene, avand in vedere etapa de inchidere a multor proiecte aflate sub umbrela PO 2007- 2013. Comunicatul s-a bucurat de o larga acoperire in presa: Capital, Wall-Street, Daily Business, Income Magazine, Finantistii, Money etc. Mai multe detalii puteti gasi aici.

Aparitii in presa – iunie 2013

R&M Audit Contabilitate a difuzat un comunicat de presa privind concluziile bilanturilor firmelor pe 2012. Materialul a fost foarte bine primit de mass media, fiind preluat de Capital, Hotnews, Daily Business, Finantistii, Business 24 etc. Mai multe puteti citi aici.

Aparitii in presa – mai 2013

In luna mai, R&M Audit Contabilitate a difuzat un comunicat de presa privind sistemul de TVA la incasare, materialul fiind foarte bine primit de mass media: Capital, Wall Street, Hotnews, Business Magazin, Agerpres, Bursa, Finantistii si multe alte publicatii de renume care pot fi regasite aici.

Aparitii in presa – martie 2013

In luna martie, R&M Audit Contabilitate a dat publicitatii un material privind evolutia salarizarii in Romania dupa criza semnificativa din 2009. Aparitiile in presa le regasiti aici.

Articole in presa – ianuarie 2013

In prima luna a anului, R&M Audit Contabilitate a difuzat un material privind implicarea consultantilor in activitatea firmelor. Aparitiile in presa se regasesc aici.

Aparitii in presa – noiembrie 2012

In luna noiembrie, R&M Audit Contabilitate a difuzat un comunicat privind introducerea unei modificari fiscale foarte importante, si anume sistemul de TVA la incasare. Aparitiile in presa se regasesc aici.

Articole in presa – octombrie 2012

In luna octombrie, compania noastra a difuzat presei un material privind greselile care se fac in implementarea proiectelor europene si care afecteaza ulterior rambursarile. Aparitiile in presa sunt aici.

Articole in presa – august 2012

In ultima luna a verii, R&M Audit Contabilitate a difuzat o analiza privind greselile pe care le fac start-up-urile si care le pot duce in faliment. Articolele aparute in presa se regasesc aici.

Aparitii in presa – iulie 2012

In luna iulie, R&M Audit Contabilitate a difuzat un comunicat privind pericolul pe care devalorizarea leului il reprezinta pentru activitatea majoritatii firmelor. Articolele aparute in presa se regasesc aici.

Aparitii in presa – iunie 2012

R&M Audit Contabilitate a difuzat un comunicat de presa privind simplificarea sistemului de taxare a contribuabililor.
Cele mai relevante aparitii (Wall-Street, Romania TV, Realitatea TV, Bursa, Adevarul, Business Cover, AvocatNet etc) le puteti citi aici.

Articole in presa in luna martie 2012: “Firmele profitabile pot intra in insolventa”

Articolele au aparut in cele mai importante publicatii de business – Wall Street, Capital, Bursa etc
Articolele complete le puteti citi aici.

Aparitii R&M Audit-Contabilitate in presa – februarie 2012

In luna februarie, R&M Audit-Contabilitate a fost prezenta in cele mai importante publicatii de business
Forbes, Capital, Daily Business, Business Cover, Bank News si Smart Financial, cotidianul national Evenimentul Zilei, agentia de presa Amos News si website-ul realitatea.net au publicat articole pe baza comunicatului de presa difuzat in februarie de R&M Audit- Contabilitate.
Comunicatul a abordat domeniul resurselor umane, referindu-se la munca temporara, facilitatile pentru angajarea somerilor, greutatile firmelor in 2012 etc
Articolele complete le puteti citi aici.

Aparitii R&M Audit-Contabilitate in presa- ianuarie 2012

In luna ianuarie R&M Audit-Contabilitate a difuzat un comunicat de presa privind noile reglemnatri de disciplina fiscala, pedepsele aplicate firmelor si responsabilitatea in crestere ce revine managerilor si departamentelor/firmelor de contabilitate.
Cele mai importante aparitii (Capital, Bursa, Daily Business, Doing Business, Fin.ro, Smart Financial, Business Adviser, Business Cover, Evenimentul Zilei, Saptamana, Buna Ziua Iasi, Informatia Zilei etc) le regasiti aici.

Aparitii in presa in februarie 2011

In luna februarie, R&M Audit-Contabilitate a difuzat un comunicat de presa privind controalele statului pentru diminuarea muncii nedeclarate.
Cele mai importante aparitii le regasiti aici.

Aparitii in presa in ianuarie 2011

R&M Audit-Contabilitate a difuzat un comunicat de presa privind reintroducerea optiunii impozitarii cu 3% a veniturilor microintreprinderilor.
Ce tipuri de companii ar trebui sa opteze pentru aceasta varianta, cine ar trebui sa o evite, precum si aparitiile din presa le puteti vedea aici.

Aparitii in presa in decembrie 2010

In 2010, R&M Audit-Contabilitate a fost partener al programului Start& Grow incheiat in luna decembrie.
Detalii privind rezultatele programului si cele mai importante aparitii in presa prilejuite de finalizarea proiectului le puteti regasi aici.

Aparitii in presa in noiembrie 2010

R&M Audit-Contabilitate a difuzat un comunicat de presa privind provocarile pe care le vor avea companiile in 2011, precum si liniile principale pe care trebuie sa le urmeze bugetele de anul viitor.
Cele mai importante aparitii le puteti vedea aici.

Aparitii in presa august 2010

In luna august, R&M Audit-Contabilitate a difuzat un comunicat de presa privind dificultatile pe care le intampina companiile in respectarea prevederilor Codului Muncii referitoare la pregatirea profesionala a angajatilor.
Cele mai importante aparitii in presa le puteti vedea aici.

Aparitii in presa Iunie 2010

In luna iunie, R&M Audit-Contabilitate a difuzat un comunicat de presa pe tema riscului valutar la care sunt expuse IMM-urile care efectueaza operatiuni de import si/ sau export, in cazul in care nu se proteteaza prin strategii de hedging.
Cele mai importante aparitii ale comunicatului de presa le puteti citi aici.

In luna iunie, in urma difuzarii unui comunicat de presa pe tema strategiilor fiscale si contabile aplicate in ultimul an, R&M Audit-Contabilitate a avut un numar semnificativ de aparitii in presa.
Cele mai importante aparitii le puteti citi aici.

Aparitii in presa martie 2010

In urma difuzarii unui comunicat de presa pe tema amanarii la plata a datoriilor pe care firmele le au catre stat, R&M Audit-Contabilitate a avut un numar mare de aparitii in ziare, reviste, publicatii online etc. Cele mai importante agentii de presa si publicatii de specialitate au preluat pe larg analiza R&M Audit-Contabilitate.
Cititi toate aparitiile aici.

Fostele microintreprinderi- intre faliment, PFA si… offshore

Eliminarea optiunii impozitului de 3% pe venitul unei microintreprinderi si neintroducerea vreunei alte facilitati fiscale pentru aceasta categorie de firme va <<impinge>> majoritatea acestora in doua directii principale: fie spre faliment, fie spre offshore. Cititi tot articolul aici.

Aparitii in presa februarie 2010

In luna februarie, R&M Audit-Contabilitate a avut numeroase aparitii in presa in urma difuzarii comunicatului de presa cu titlul “Fostele microintreprinderi: 16%, faliment, PFA sau offshore”. Cititi aici toate aparitiile.

Aparitii in presa luna ianuarie 2010

Concordatul preventiv- o solutie doar pentru firmele mici si medii
PUBLICATIE: NEWSIN
DATA: 11.01.2010

R&M Audit-Contabilitate: 60% din IMM-urile indatorate pot folosi concordatul preventiv ca să evite insolventa

Peste 60% din firmele mici si medii cu datorii semnificative ar trebui să apeleze sau vor apela la
procedura concordatului preventiv, nou introdusă in legislatie si care se va aplica din 13 ianuarie,
reusind să ajungă la un acord cu creditorii, estimează R&M Audit-Contabilitate, intr-o analiză publicată luni citeste mai departe.

Aparitii presa decembrie 2009

Asa cum v-am obisnuit, R&M Audit-Contabilitate a aparut in numeroase publicatii.

RM_04

Aparitii presa octombrie 2009

In luna octombrie 2009, R&M Audit-Contabilitate a avut numeroase aparitii in presa.

Termenul mediu de recuperare a TVA

R&M Audit-Contabilitate in presa

RM_03

TVA – noutati legislative si aplicatii practice

Septembrie 2009

Ghid practic de contabilitate

Presa

Consulting Review, octombrie 2008: Nu va fie frică de bugete!

RM_02

Consulting Review, august 2008: Autofacturarea

RM_01