Management

banner_site_management

R&M Audit

Mirela SerbanMirela Serban, Managing Partner

Mirela Serban are peste 15 ani de experienta in contabilitate, audit si consultanta fiscala. Aceasta asigura managementul activitatilor de profil pentru clienti din diferite domenii- publicitate, agricultura, asigurari, productie, mass media, imobiliare, turism, industria farmaceutica etc. „Cred atat in cifre, cat si in oameni: cifrele ne arata perspectivele unei afaceri, iar oamenii fac ca lucrurile sa se intample. Ma ghidez dupa obiective, iar indeplinirea cerintelor clientilor este obligatorie. Conduc o echipa de 30 de specialisti si in fiecare zi dovedim ca ne tinem de cuvant”, Mirela Serban

 

Irina VisanIrina Visan, Tax Advisory Partner

Irina s-a specializat in consultanta fiscala si managementul conturilor de client complexe. Crede in analiza si instrumentele din zona de Controlling si considera ca auditul trebuie realizat periodic de orice companie.

„Sunt unul dintre oamenii care au avut sansa de a-si materializa ideile in care cred: consider planificarea fiscala ca fiind vitala pentru dezvoltarea unei companii si cred ca auditul este unul dintre cele mai importante instrumente pe care un manager le poate folosi pentru a evalua sansele de dezvoltare a companiei. Si – mai presus de orice – cred in valoarea pe care o poate aduce unei companii opinia „la rece” a unui consultant nelegat de viata si emotiile de zi cu zi din viata unei companii”– Irina Visan.

Dana FatuDana Fatu, Accounting Partner

Daniela este unul dintre primii membrii ai echipei R&M Audit Contabilitate si “a crescut” odata cu compania.  Misiunea sa este de a antrena echipa, de a promova armonia si de a dezvolta competente, astfel incat fiecare membru din echipa sa ofere cat mai mult din potentialul sau pentru a obtine cele mai bune rezultate pentru clienti.

„Prin compatibilitate, dinamism, incredere, respect, creativitate, intreaga echipa a ajutat la dezvoltarea companiei. Nu credeam ca intr-un domeniu de activitate economic precum al nostru creativitatea poate ocupa un loc important, dar  am intrat in acest “joc”  si mi-a facut placere, lucrurile noi le-am luat ca pe o provocare, iar succesul a aparut pentru mine, pentru companie si- mai ales- pentru clienti”– Daniela Fatu.

De la infiintarea R&M Audit, echipa de management a inregistrat urmatoarele cifre de performanta, iar povestea de succes continua, in fiecare zi cu noi reusite:

  • 10.976.602 inregistrari contabile.
  • 6.735.960 inregistrari pe centre de cost.
  • 3.347.568 inregistrari pe articole de buget.
  • 369.950 declaratii depuse pentru clienti.
  • 36.568 balante.
  • 33.250 ore de suport clienti.
  • 7.840 ore instruire interna – echipa.
  • 6.076 bilanturi.
  • 329 controale sustinute.
  • 221 servicii financiare -cereri de rambursare proiecte europene.