CONTACT

RĂSPUNSURI RAPIDE ȘI PROFESIONISTE LA PROBLEMELE DUMNEAVOASTRĂ

bdul Preciziei nr. 1, Sector 6, 062202, Preciziei Business Center, tronson 1, etaj 1, București, România

Tel/Fax: +40 (31) 438 03 25; +40 (31) 438 03 27; +40 (31) 438 03 37

Email: office@rmaudit.ro

Cod fiscal: RO 12878340

Nr. inregistrare R.C. J40/3311/2000

Capital social: 25.000 RON

SUPORT

Serviciul de SUPORT gratuit cu răspuns cel târziu până la sfârșitul zilei de lucru în care se primește solicitarea (ora 17.00) pentru clienții R&M Audit Contabilitate

R&M Audit – Contabilitate și Salarizare pune la dispoziție clienților săi serviciul de suport. Acest serviciu face parte din strategia R&M de îmbunătățire a serviciilor oferite clienților nostri.

Cum funcționează acest sistem?

  1. Se transmite cererea la adresa de email:suport@rmaudit.ro;
  2. Cererea dvs. va fi preluată imediat; veți primi un răspuns cel târziu până la sfârșitul zilei de lucru.
  3. Dacă solicitarea dvs implică instituțiile statului, în răspuns veți primi detalii privind termenele posibile de rezolvare.

Etape de răspunsuri primite:

  1. Confirmarea pe email că ați transmis o cerere la adresa suport@rmaudit.ro
  2. Confirmarea pe email că cererea dvs. a fost preluată și rezolvată în cel mai scurt timp;
  3. Răspunsul pe email la cererea dvs.

Acest serviciu a fost creat special pentru clienții R&M în vederea reducerii timpului de răspuns solicitare-cerere.

suport@rmaudit.ro

FINANCIAR

R&M Audit Contabilitate a implementat sistemul automat de facturare și notificări privind situația facturilor neachitate de către clienții noștri. Aceste notificări au fost create special pentru asigurarea unei transparențe totale a colaborării. În cazul în care situația dvs este diferită de notificarea primită vă rugăm să ne transmiteți o atenționare la adresa de email financiar@rmaudit.ro pentru clarificare. Vă mulțumim pentru suport și pentru plățile făcute.

financiar@rmaudit.ro

SALARIZARE

R&M Audit Contabilitate asigură garanția unei confidențialități 100%. Special pentru clienții R&M Audit Contabilitate am creat adresa de email salarizare@rmaudit.ro pentru ca solicitările dvs. sa ajungă exact la departementul dedicat de HR&Payroll. În plus, task-urile sunt direcționate către echipa alocată fiecărui client, astfel încât asigurăm 100% garanția confidențialității.

salarizare@rmaudit.ro

MARKETING

Pentru oferte comerciale și relația cu presa R&M Audit Contabilitate a creat o adresă dedicată marketing@rmaudit.ro unde echipa de PR și comunicare va prelua cererile dvs. Vă asigurăm că analizăm toate propunerile primite și dăm curs acelora care pot reprezenta parteneriate pe termen lung fiind deschiși pentru comunicare și beneficii reciproce.

marketing@rmaudit.ro

CARIERE

Internship sau angajare simplu și rapid folosind adresa hr@rmaudit.ro. Toate solicitările dvs se arhivează și în momentul în care se deschide un Job care corespunde cu pregătirea și aspirațiile dvs, echipa noastră de HR va transmite o cerere de actualizare CV. În măsura în care postul corespunde dorințelor dvs. veți fi invitat la interviu. Succes!

hr@rmaudit.ro
Completează formularul alăturat și ne vom asigura că vei primi răspunsuri rapide și profesioniste.

SCRIE-NE