GDPR

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE
PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Definiții

Date personale: orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă (persoană vizată)

Împuternicit: entitatea care prelucrează datele cu caracter personal în numele operatorului

Operator: entitatea care, singură sau împreună cu altele, stabilește scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor personale: orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate

Persoana vizată / Client: o persoană fizică ale cărei date cu caracter personal sunt prelucrate

Politică: politica de confidențialitate și protecție a datelor personale

Pentru a înţelege propriile dumneavoastră drepturi, vă sfătuim să citiţi prezenta Politică.

Vizitarea site-ului se realizează fără să fie nevoie de identificarea sau dezvăluirea niciunei informaţii personale. Informațiile furnizate de dumneavoastră prin chestionare sau date de contact sunt furnizate în mod liber de către dumneavoastră și nu necesită obligativitatea obținerii consimțământului din partea R&M Audit S.R.L.

În privința Clienţilor sau posibililor Clienţi, datele furnizate de aceştia pe parcursul încheierii contractului sau ulterior încheierii contractului vor fi folosite exclusiv în vederea executării contractului de prestări servicii și nu vor fi transmise sub nicio formă către terţe persoane în afară de cele autorizate şi nici nu vor face obiectul vreunei dezvăluiri. Datele sunt colectate în scopuri determinate, explicite și legitime și nu sunt prelucrate ulterior într-un mod incompatibil cu acestea.

Principiile de protecție a datelor

Următoarele principii privind protecția datelor vor fi respectate:

 • Procesarea este legală, echitabil și transparent. Activitățile noastre de prelucrare au motive legale. Întotdeauna considerăm drepturile dvs. înainte de prelucrarea datelor personale. Vă vom oferi informații privind prelucrarea la cerere.
 • Procesarea este limitată la scopul procesării. Activitățile noastre de procesare corespund scopului pentru care au fost colectate datele personale în procesul de prestări servicii angajat fiind explicite și legitime și nu vor fi prelucrate ulterior în alte scopuri incompatibile.
 • Procesarea se face cu date minime. R&M Audit S.R.L. colectează și procesează doar cantitatea minimă de date personale necesare pentru orice scop sau cerere primită de la dvs. folosind date adecvate, relevante și limitate scopului. Procesarea este limitată pe perioada contractului de servicii. Nu vom stoca datele dvs. personale mai mult decât este necesar, fiind șterse la momentul încetării colaborării noastre sau la cererea dvs.
 • Vom face tot posibilul pentru a asigura exactitatea și corectitudinea datelor de la momentul colectării și până la momentul ștergerii acestora.
 • Vom face tot posibilul pentru a asigura integritatea și confidențialitatea datelor personale în perioada în care ne-au fost încredințate.

Drepturile persoanelor vizate

Persoana vizată are următoarele drepturi:

 1. Dreptul la informație, ceea ce înseamnă că trebuie să știți dacă datele dvs. personale sunt procesate, ce date sunt colectate, de unde sunt obținute și de ce și de cine sunt prelucrate.
 2. Dreptul de acces, ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a accesa datele colectate de la / despre dvs. Aceasta include dreptul dvs. de a solicita și de a obține o copie a datelor dvs. personale culese.
 3. Dreptul la rectificare, ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a solicita rectificarea sau ștergerea datelor dvs. personale care sunt inexacte sau incomplete.
 4. Dreptul de ștergere, ceea ce înseamnă că, în anumite circumstanțe, puteți cere ca datele dvs. personale să fie șterse din înregistrările noastre.
 5. Dreptul de a restricționa procesarea adică în cazul în care se aplică anumite condiții, aveți dreptul să restricționați procesarea datelor dvs. personale.
 6. Dreptul de a se opune procesării adică în anumite cazuri aveți dreptul să vă opuneți procesării datelor dvs. personale, de exemplu în cazul marketingului direct.
 7. Dreptul de a se opune prelucrării automate ceea ce înseamnă că aveți dreptul să faceți obiecții față de procesarea automată, inclusiv de profilare și să nu facă obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată. Acest drept îl puteți exercita ori de câte ori există un rezultat al profilării care produce efecte juridice care vă afectează sau vă afectează în mod semnificativ.
 8. Dreptul la portabilitatea datelor, în sensul în care aveți dreptul să obțineți datele dvs. personale într-un format care poate fi citit de computer sau, dacă este posibil, ca un transfer direct de la un procesor la altul.
 9. Dreptul de a depune o plângere care intervine în cazul în care refuzăm cererea dvs. în baza Drepturilor de acces și vă vom oferi un motiv pentru motivul refuzului. Dacă nu sunteți mulțumit de modul în care a fost tratată solicitarea dvs., vă rugăm să ne contactați.
 10. Dreptul la ajutorul autorității de supraveghere ceea ce înseamnă că aveți dreptul la ajutorul unei autorități de supraveghere și dreptul la alte căi de atac, cum ar fi solicitarea de despăgubiri.
 11. Dreptul de a retrage consimțământul , în sensul în care aveți dreptul să retrageți orice consimțământ dat pentru procesarea datelor dvs. personale.

Datele furnizate

Aceasta poate fi adresa dvs. de e-mail, numele și prenumele, adresa de facturare, adresa de domiciliu etc., în principal, informațiile necesare pentru livrarea unui email sau unui serviciu sau pentru a răspunde cererilor sau emailurilor primite de la dvs. și pentru a îmbunătăți experiența de client. Salvăm informațiile pe care ni le furnizați pentru a putea să vă răspundem la cererile dvs. sau de a vă transmite informațiile la care v-ați abonat. Aceste informații includ, de exemplu, numele dvs. și adresa de e-mail.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către R&M Audit S.R.L., nefiind comunicate niciunei terţe persoane, cu excepţia cazului în care acestea sunt solicitate de autorități publice pentru prevenirea, cercetarea şi reprimarea infracțiunilor, autorități în drept cu scopul verificării tranzacţiilor comerciale sau altor autorităţi în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

Informațiile colectate automat despre dvs.

Aceasta include informații care sunt stocate automat de module cookie și alte instrumente de sesiune. Aceste informații sunt utilizate pentru a vă îmbunătăți experiența de client. Când utilizați serviciile noastre sau căutați conținutul site-ului nostru, activitățile dvs. pot fi înregistrate.

Cum folosim datele dvs. personale

Noi folosim datele dvs. personale pentru:

 • pentru a vă oferi serviciile nostru. Aceasta include, de exemplu, înregistrarea contului, încheierea și executarea contractului, evidenţierea financiar-contabilă, emiterea facturilor, oferindu-vă alte produse și servicii pe care le-ați solicitat, oferindu-vă elemente la cererea dvs. și comunicând cu dvs. în legătură cu aceste servicii, comunicarea și interacțiunea cu dvs. și vă notifică despre modificările aduse oricăror servicii;
 • pentru a vă îmbunătăți experiența de client în modulul de portal client pentru care aveti posibilitate de a opta asupra modului de prestare a serviciilor: în format fizic de transmitere a documentelor sau în format electronic prin încarcarea în portal client;
 • pentru a îndeplini o obligație în conformitate cu legea sau contractul.

Pe baza încheierii unui contract sau a îndeplinirii obligațiilor contractuale, vă procesăm datele dvs. personale în următoarele scopuri:

 • pentru a vă identifica;
 • pentru a vă oferi serviciul contractat sau a răspunde cererilor dvs;
 • pentru a comunica cu dvs. fie pentru vânzări sua derularea contractului, fie pentru facturare;

Pe baza unui interes legitim, noi procesăm datele dvs. personale în următoarele scopuri:

 • pentru a vă trimite oferte personalizate (de la noi și / sau partenerii noștri atent selectați);
 • să gestionăm și să analizăm baza noastră de clienți (comportament și istoric de cumpărare) pentru a îmbunătăți calitatea, varietatea și disponibilitatea produselor / serviciilor oferite / furnizate;
 • să realizăm chestionare privind satisfacția clienților.

Atâta timp cât nu ne-ați informat altfel, considerăm a fi interesul nostru legitim oferirea de produse / servicii care sunt similare sau identice cu comportamentul dvs. privind istoricul de cumpărare / navigare.

Cu acordul dvs. vom procesa datele dvs. personale în următoarele scopuri:

 • pentru a vă trimite buletine de știri și pentru a răspunde cererilor dvs. (de la noi și / sau partenerii noștri atent selectați);
 • pentru aplicația de încarcare documente în format electronic în portal client;
 • pentru alte scopuri pentru care v-am cerut consimțământul dvs.

Noi procesam datele dvs. personale pentru a îndeplini obligațiile care decurg din lege și/ sau pentru a folosi datele dumneavoastră personale pentru opțiunile prevăzute de lege. Ne rezervăm dreptul de a anonimiza datele personale adunate și de a utiliza astfel de date. Vom folosi datele în afara domeniului de aplicare a prezentei Politici numai atunci când este anonimă. Salvăm informațiile dvs. de facturare și alte informații culese despre dvs. atât timp cât este necesar în scopuri contabile sau alte obligații care decurg din lege pe durata contractului de presări servicii, dar nu mai mult de 10 ani pe durata desfășurării contractului și vor fi șterse imediat ce colaborarea noastră a luat sfârșit sau ați solicitat acest lucru.

Am putea procesa datele personale pentru alte scopuri care nu sunt menționate aici, dar sunt compatibile cu scopul original pentru care au fost colectate datele. Pentru a face acest lucru, ne vom asigura că:

 • legătura dintre scopurile, contextul și natura datelor personale este adecvată pentru continuarea procesării;
 • procesarea în continuare nu vă va afecta interesele;
 • există o garanție adecvată pentru procesare.

Vă vom informa despre orice procesare și scopuri ulterioare.

Cine altcineva poate accesa datele dvs. personale

Nu împărtășim datele personale cu străinii. Datele personale despre dvs. sunt furnizate, în unele cazuri, partenerilor noștri de încredere pentru a vă oferi posibilitatea de a vă oferi serviciul sau pentru a îmbunătăți experiența clienților.

R&M Audit S.R.L. va pune la dispoziţia anumitor angajaţi (de exemplu departamentul financiar-contabil, comercial, suport tehnic, facturare, juridic) informaţii şi date personale furnizate de dvs. în scopul exclusiv de furnizare corespunzătoare a serviciilor. Fiecare dintre aceşti angajaţi va primi instrucţiuni speciale în ceea ce priveşte prelucrarea propriilor dvs. date personale, R&M Audit S.R.L. asumându-şi răspunderea în ceea ce priveşte modalitatea în care angajaţii proprii înregistrează, stochează, utilizează aceste date.

Împărtășim datele dvs. cu:

Partenerii noștri de prelucrare a datelor:

Lucrăm numai cu partenerii de procesare care sunt capabili să asigure un nivel adecvat de protecție a datelor dvs. personale. Noi dezvăluim datele dvs. personale terților sau funcționarilor publici atunci când suntem obligați din punct de vedere legal să facem acest lucru. Am putea dezvălui datele dvs. personale unor terțe părți dacă v-ați dat acordul sau dacă există alte motive legale pentru aceasta.

Cum asigurăm securitatea datelor

Facem tot posibilul pentru a păstra datele dvs. personale în siguranță. Utilizăm protocoale sigure pentru comunicare și transfer de date. Folosim anonimizarea și pseudonimizarea acolo unde este potrivit. Monitorizăm sistemele noastre pentru posibile vulnerabilități și atacuri.

Chiar dacă încercăm tot ce putem, nu putem garanta securitatea informațiilor. Cu toate acestea, promitem să notificăm autoritățile competente privind încălcările datelor. De asemenea, vă vom anunța dacă există o amenințare la adresa drepturilor sau intereselor dvs. Vom face tot ce putem în mod rezonabil pentru a preveni încălcarea securității și pentru a asista autoritățile în cazul în care vor apărea încălcări.

Dacă aveți un cont la noi, rețineți că trebuie să păstrați secrete numele dvs. de utilizator și parola.

Copii

Nu intenționăm să colectăm sau să colectăm cu bună știință informații de la copii. Nu vizăm copii cu serviciile noastre.

Cookie-uri și alte tehnologii pe care le folosim

Utilizăm cookie-uri și / sau tehnologii similare pentru a analiza comportamentul clienților, pentru a administra site-ul, a urmări mișcările utilizatorilor și pentru a colecta informații despre utilizatori. Acest lucru se face pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența cu noi.

Un cookie este un fișier text mic stocat pe computer. Cookie-urile stochează informațiile care sunt utilizate pentru a ajuta site-urile să funcționeze. Numai noi putem accesa cookie-urile create de site-ul nostru. Puteți controla modulele cookie la nivel de browser. Alegerea dezactivării cookie-urilor poate împiedica utilizarea anumitor funcții.

Vă puteți exercita drepturile prin simpla trimitere a unei solicitări către R&M Audit S.R.L.

 • prin poștă:  Str Preciziei nr.1 Tronson 1 etaj 1, sector 6, București
 • prin email: office@rmaudit.ro

 

Autoritatea de supraveghere

Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

www.dataprotection.ro

R&M Audit S.R.L.  este înregistrata ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu numarul de inregistrare 12738/2009.

R&M Audit S.R.L. garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către R&M Audit S.R.L.pentru a trimite utilizatorului diverse oferte speciale, promoții, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale către R&M Audit S.R.L. nu implică obligativate din partea utilizatorilor, iar aceștia pot refuză furnizarea acestor date în orice circumstanțe și pot solicită în mod gratuit ștergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea ștergerii acestora din baza de date, se va dată, semna și trimite de către persoană înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa office@rmaudit.ro, sau prin poștă la adresa: R&M Audit S.R.L. str. Preciziei, nr. 1, etaj 1, Sector 6, cod poștal 062202, Sector 6, București.

R&M Audit S.R.L. se obligă că datele personale să nu fie difuzate către terți cu excepția operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

În vederea eliminării riscului că datele dumneavoastră să între în posesia altor persoane și să fie folosite abuziv de terțe persoane:

Datorită modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul rmaudit.ro sunt transmise pe cale electronică, R&M Audit S.R.L. nu poate fi făcut răspunzătoare în niciun fel de pierderea acestora sau de copierea informațiilor de către persoane neautorizate, prin folosirea de aparatură sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, R&M Audit S.R.L. va lua toate măsurile și va pune la dispoziție toate fișierele necesare organelor competențe abilitate să rezolve acest tip de infracțiune.

Informațiile furnizate către R&M Audit S.R.L. sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului R&M Audit S.R.L., abonarea la newsletter, etc), conform legilor în vigoare. R&M Audit S.R.L. nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți, nu incurajaza spam-ul, și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora.

Site-ul www.rmaudit.ro folosește Google Analytics pentru a analiză modul în care utilizatorii folosesc site-ul. Google Analytics folosește cookies pentru a colecta informații standard de înregistrare și informații privind activitatea utilizatorilor. Informațiile colectate sunt în totalitate anonime.

Informația generată de cookie în legătură cu modul de folosire a site-ului www.rmaudit.ro (inclusiv adresa IP) este transmisă către Google. Această informație este folosită apoi pentru a evalua modul de folosire a site-ului de către utilizatori și pentru a realiza rapoarte statistice legate de activitatea site-ului. R&M Audit S.R.L. nu va folosi aceste date statistice pentru a asocia identitatea unui utilizator cu o adresa IP.

Utilizatorii pot seta browserul să nu accepte cookies din partea site-ului www.rmaudit.ro. În această situație, R&M Audit S.R.L. nu poate garanta funcționalitatea completă a site-ului www.rmaudit.ro

Site-ul www.rmaudit.ro utilizează remarketingul prin Google Analytics pentru a face publicitate online.

Domeniul web www.rmaudit.ro folosește opțiunea de publicitate Remarketing oferită de Google. Prin intermediul acestui tip de publicitate, Google colectează cookies de pe acest site pentru a va arată campanii publicitare mai aproape de interesele dumneavoastră, exprimate prin tipurile de pagini accesate în trecut pe www.rmaudit.ro.

Distribuitorii terță parte, inclusiv Google, afișează anunțurile noastre publicitare pe site-uri de pe internet. www.rmaudit.ro precum și distribuitorii terță parte, inclusiv Google, utilizează modulele cookie primare (cum ar fi modulul cookie Google Analytics) și modulele cookie terță parte (cum ar fi modulul DoubleClick) în combinație pentru a informa, a optimiza și a difuza anunțuri în funcție de vizitele anterioare efectuate pe site.

R&M Audit S.R.L. certifică faptul că va respectă drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea nu are un caracter limitativ):

 • dreptul de a cere R&M Audit S.R.L. să va confirme prelucrarea sau nu a datelelor dumneavoastră personale, în mod gratuit;
 • dreptul de a cere R&M Audit S.R.L. să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conform dispozițiilor Legii nr. 677/2001;
 • dreptul de a cere R&M Audit S.R.L. să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastră personale;
 • dreptul de a cere R&M Audit S.R.L. să înceteze expedierea de mesaje promoționale.

Orice astfel de cerere/notificare se va dată, semna și trimite de către persoană înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa office@rmaudit.ro sau prin poștă, la adresa: R&M Audit S.R.L. Str. Preciziei, nr. 1, etaj 1, Sector 6, cod poștal 062202, București. rmaudit.ro folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află sub controlul nostru.

R&M Audit S.R.L. nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urmă neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale. R&M Audit S.R.L. nu poate fi făcută răspunzătoare în niciun fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de rmaudit.ro în scopul precizat în prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informații personale a utilizatorilor rmaudit.ro inclusiv orice încercare de acces neautorizat, va fi înregistrată într-un fișier de acces. Fișierele de acces vor face posibilă identificarea de către R&M Audit S.R.L. a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fără un motiv legitim, în vederea sesizării organelor competențe. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifică conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul rmaudit.ro, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului rmaudit.ro și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au inițiat această acțiune.

Modificări la această politică de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate. Ultima modificare a fost făcută pe 25 octombrie 2023.