TERMENI SI CONDIȚII

TERMENI ȘI CONDIȚII

Termeni si conditii

Site-ul www.rmaudit.ro, numit in continuare RMAUDIT.RO, este proprietatea SC  R&M AUDIT SRL. inregistrata in Bucuresti, Bulevardul Preciziei, nr. 1, etaj 1, Sector 6, cod postal 062202, J40/3311/2000 CUI RO12878340, banca ING BANK ROMANIA, IBAN RO11 INGB 0000 9999 0450 6751, numita in continuare R&M AUDIT.

Marca RMAUDIT.RO este inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci cu numarul 121122 acordata in data de 27.02.2012.

http://portalrm.rmaudit.ro este un serviciu online ce permite obtinerea de rapoarte,instrumente financiare in baza informatiilor introduse de utilizatorul aplicatiei.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC R&M Audit SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.  Utilizarea Serviciilor si a site-ului si portalului client reprezinta acceptul dvs. Plata Serviciilor reprezinta optiunea utilizatorilor http://portalrm.rmaudit.ro.

1. Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea informatiilor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte, exacte si complete. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile.

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. SC R&M Audit SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Daca vom constata ca datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra.

R&M Audit SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

2. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre SC R&M Audit SRL pentru, accesarea si transmiterea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare si realizarea de rapoarte statistice pentru uzul SC R&M Audit SRL

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. SC R&M Audit SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si SC R&M Audit SRL

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

SC R&M Audit SRL. se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra scrisa trimisa la office@rmaudit.ro, se obliga: sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

SC R&M Audit SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere SC R&M Audit SRL sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b. dreptul de a cere SC R&M Audit SRL sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze sau sa stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

c. dreptul de a cere SC R&M Audit SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor personale;

d. dreptul de a cere SC R&M Audit SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@rmaudit.ro;

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.rmaudit.ro precum si http://portalrm.rmaudit.roSAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.rmaudit.ro precum sihttp://portalrm.rmaudit.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.rmaudit.ro sau http://portalrm.rmaudit.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

3. Copyright

Intregul continut al site-ului www.rmaudit.ro sauhttp://portalrm.rmaudit.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC R&M Audit SRL si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC R&M Audit SRLa oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

4. Accesul la site

SC R&M Audit SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal sau profesional, pe acest site si nu ii confera dreptul de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC R&M Audit SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

SC R&M Audit SRL nu este raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, referitoare la inclusiv, dar nelimitat: bunavointa, posibilitatea de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca SC R&M Audit SRL a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
a) posibilitatea sau imposibilitatea accesarii website-ul de catre utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp
b) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
c) acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
d) declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
e) orice alta problema legata de serviciile site-ului

SC R&M Audit SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site fara o notificare prealabila.

Prin accesarea site-ului www.rmaudit.ro/http://portalrm.rmaudit.ro sunteti de acord sa exonerati de raspundere R&M Audit SRL pentru orice actiune judiciara si extrajudiciara inclusiv acoperirea cheltuielilor de judecata si accesorii ca urmare a incalcarii Termenilor si conditiilor

5. Descrierea produselor

http://portalrm.rmaudit.ro este specializat in comercializarea serviciilor dedicate prezentate in Portal Client. SC R&M Audit SRL se angajeaza sa prezinte caracteristicile esentiale ale produselor astfel incat cumparatorul sa poate sa identifice, compare produsele in cunostinta de cauza. Caracteristicele produselor se pot modifica automat de catre SC R&M Audit SRL fara alte notificari prealabile. Imaginile sunt orientative avand in vedere unicitatea si specificul fiecarei companii, iar SC R&M Audit SRL garanteaza respectarea caracteristicilor esentiale.

SC R&M Audit SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment intreg continutul acestui site fara nicio alta notificare prealabila.

6. Rapoarte furnizate

Activ Net_Raport Bonitate (PF) – raportul prezinta un sumar al activului net pe baza activelor si pasivelor persoanale, raport adaptat persoanei fizice;

Comparatie Credit (PF) – Calculator ce va permite sa evaluati diverse scenarii de imprumut,raport adaptat persoanei fizice;

Comparator Calculator Credit (PF) – Simularea repartizarii ratelor lunare, si a conditiilor de creditare,raport adaptat persoanei fizice;

Comparator si Planificare (PFA) – Simularare taxelor de plata in sistem real sau norma de venit,raport adaptat activitatilor independente;

Simulare impozit microintreprindere (IMM) – Simulare privind calcul si incadrare in statutul de microintreprindere, raport adaptat companiilor;

Simulare impozit profit (IMM) – Simulare si deductibilitatea cheltuielilor la calculul impozitului pe profit,raport adaptat companiilor;

Rapoartele generate nu constituie un calcul exact pentru raportarea catre autoritati ci reprezinta un calcul orientativ ca ordin de marime pentru a lua decizii in cunostinta de cauza. Rapoartele puse la dispozitie sunt preconfigurate si se genereaza in baza informatiilor incarcate de dvs, fara alte garantii sau alte raspunderi din partea R&M Audit SRL.

7. Preturi

Preturile afisate pe www.rmaudit.ro/http://portalrm.rmaudit.ro sunt exprimate in lei, exclusiv tva. Facturarea se realizeaza la pretul din momentul preluarii comenzii.

Factura nu cuprinde si tariful de livrare, livrarea fiind facuta exclusiv electronic. In situatia in care clientul doreste expedierea fizica se va percepe un cost suplimentar de tiparire si expediere calculat in functie de greutatea coletului precum si in functie de distanta de livrare.

Toate ofertele speciale sunt valabile in limita stocului disponibil, aferent campaniei.

8. Conditii si plata produselor

Cum cumpar

Clientii Rmaudit.ro/http://portalrm.rmaudit.ropot achita contravaloarea produselor achizitionate folosind urmatoarele metode de plata: plata online prin card bancar, plata la livrare si plata prin transfer bancar (ordin de plata).

Plata online prin card bancar

Clientii pot achita produsele comandate in momentul lansarii comenzii prin selectarea metodei de plata online prin card bancar. Plati online sunt procesate de Romcardfiind acceptate cardurile Visa, Visa Electron, Mastercard si Maestro. Datele cardului bancar nu vor fi stocate pe serverele Rmaudit.ro sau Romcard. De asemenea, pentru a asigura securitatea tranzactiilor este folosit sistemul 3D Secure.

Plata prin transfer bancar (ordin de plata)

In momentul lansarii comenzii clientii pot solicita emiterea unei facturi proforme pentru achitarea contravalorii comenzii prin ordin de plata. Produsele comandate vor fi livrate dupa confirmarea platii.

9. Garantii si returnarea produselor

In conformitate cu Ordonante 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, se reglementeaza exceptia dreptului de retragere pentru contractele de prestari servicii, dupa prestarea completa a serviciilor. Generarea rapoartelor reprezinta acceptul expres al dvs si confirmarea ca ati luat la cunostinta ca dupa apasarea butonului salveaza va pierdeti dreptul de retragere dupa executarea completa a generarii raportului.


Rapoartele oferite de SC R&M Audit SRL sunt puse la dispozitia utilizatorilor in baza datelor incarcate de acestia in formatele existente fara alte modificari , adaugiri sau alte garantii exprese sau implicite si fara nicio raspundere din partea R&M Audit.

Prin accesarea site-ului www.rmaudit.ro si http://portalrm.rmaudit.ro sunteti de acord sa exonerati de raspundere pe R&M Audit  SRL

10. Reclamatii si sugestii

Reclamatiile dvs privind produsele livrare se pot face la adresa: Bulevardul Preciziei, nr. 1, tronson 1, etaj 1, Sector 6, Bucureşti, România sau prim posta electronica la adresa office@rmaudit.ro

11. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului RMAUDIT.RO este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta Legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. R&M AUDIT detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului RMAUDIT.RO pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului RMAUDIT.RO mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, R&M AUDIT nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

R&M Audit isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca R&M Audit are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

Informatiile cuprinse in newsletter-ul RMAUDIT.RO au caracter informativ si nu reprezinta consultanta in sine. Nu se accepta nicio responsabilitate pentru deciziile luate in urma folosirii continutului prezentat in newsletter-ul RMAUDIT.RO. Pentru informatii suplimentare si o opinie avizata ne puteti contacta la office@rmaudit.ro.

12. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizare acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Continuarea actiunii dumneavoastra presupune acordul cu acesti Termeni si Conditii.

Firma SC R&M Audit SRL este înregistrată la A.N.S.P.D.C.P  ca operator de date cu caracter personal, cu numarul 12738 /2009.

R&M Audit are urmatoarele date de identificare:

SC R&M AUDIT SRL

CUI 12878340

CIF RO 12878340

J40/3311/2000

Bd Preciziei nr.1, tronson 1, etaj 1

Sector 6 Bucuresti

Cod postal 062202

Cont bancar RO11 INGB 0000 9999 0450 6751

ING BANK ROMANIA