iSUPORT

RĂSPUNSURI RAPIDE ȘI PROFESIONISTE LA PROBLEMELE DUMNEAVOASTRĂ

Știm cât de important este timpul, iar deplasarea la biroul unui consultant nu este mereu o opțiune potrivită. De aceea, R&M Audit oferă și CONSULTANȚĂ ONLINE.

Acoperim la SUPERLATIV domeniile consultanței fiscale, financiare și contabile, trecând mai departe către instrumentele și soluțiile necesare, fie că este vorba despre un business de tip START-UP, de extinderea afacerii, preluarea unei companii, proiecte finanțate prin FONDURI EUROPENE sau altele.

ARII DE EXPERTIZA

SERVICIILE R&M Audit

Audit

R&M Audit va realiza o “radiografie” proaspată și independentă a businessului dumneavoastră necesară pentru a lua decizii în cunoștință de cauză, având la orizont cele mai probabile scenarii de business.

Consultanță

Acoperim la superlativ domeniile consultanței fiscale, financiare și contabile, oferind instrumente și soluții pentru orice necesitate: start-up, extindere, preluare de companii, proiecte finanțate prin fonduri europene.

Contabilitate

Mai mult decât ordine în documentele și îndeplinirea obligațiilor legale. Maximizăm beneficiile oferind  constant servicii de analiză financiar-contabilă, gestiune și consultanță contabilă preventivă, pentru măsuri luate la timpul potrivit.

Controlling

Sistemul de controlling vă asigură o imagine clară asupra afacerii, obiectivelor și activităților financiare (gestiune, analiză financiar-contabilă, servicii de contabilitate etc.), întreaga planificare strategică bazându-se pe această facilitate.

Salarizare

Gestiunea serviciilor de resurse umane dintr-o companie este complexă și, adesea, delicată, inclusiv în ceea ce privește confidențialitatea salariilor, iar externalizarea serviciilor de salarizare reprezintă soluția cea mai eficientă.

Taxe

“Principiul celor 4 ochi” elimină teama de rezultatele unor controale inopinate, raportări eronate către management și fisc, lipsa experienței sau a unui limbaj comun. Carențele în cunoașterea completă și corectă a legislației vă poate costa scump.

Completează formularul alăturat și ne vom asigura că vei primi răspunsuri rapide și profesioniste.

SOLICITĂ CONSULTANȚĂ ONLINE