ECHIPA

Viziunea noastră ne ghidează activitatea de zi cu zi
povestea de succes continuă

ECHIPA DE MANAGEMENT

Mirela Șerban

Managing Partner

Mirela Șerban are peste 25 ani de experiență în contabilitate, audit și consultanță fiscală. Aceasta asigură managementul activităților de profil pentru clienți din diferite domenii precum publicitate, agricultură, asigurări, producție, mass media, imobiliare, turism, industria farmaceutică etc.

Cred atât în cifre, cât și în oameni: cifrele ne arată perspectivele unei afaceri, iar oamenii fac ca lucrurile să se întâmple. Mă ghidez după obiective, iar îndeplinirea cerințelor clienților este obligatorie. Conduc o echipă de 30 de specialiști și în fiecare zi dovedim că ne ținem de cuvânt.

Irina Vișan

Tax Advisory Partner

Irina s-a specializat în consultanță fiscală și managementul conturilor de client complexe. Crede în analiză și instrumentele din zona de Controlling și consideră că auditul trebuie realizat periodic de orice companie.

Sunt unul dintre oamenii care au avut șansa de a-și materializa ideile în care cred. Consider planificarea fiscală ca fiind vitală pentru dezvoltarea unei companii și cred că auditul este unul dintre cele mai importante instrumente pe care un manager le poate folosi pentru a evalua șansele de dezvoltare a companiei. Și mai presus de orice, cred în valoarea pe care o poate aduce unei companii opinia „la rece” a unui consultant nelegat de emoțiile de zi cu zi din viața unei companii.

Daniela Fătu

Accounting Partner

Daniela este unul dintre primii membrii ai echipei R&M Audit și “a crescut” odată cu compania. Misiunea sa este de a antrena echipa, de a promova armonia și de a dezvolta competențe, astfel încât fiecare membru din echipă să ofere cât mai mult din potențialul său pentru a obține cele mai bune rezultate pentru clienți.

Prin compatibilitate, dinamism, încredere, respect, creativitate, întreaga echipă a ajutat la dezvoltarea companiei. Nu credeam că într-un domeniu de activitate economic precum al nostru creativitatea poate ocupa un loc important, dar  am intrat în acest “joc”  și mi-a făcut plăcere. Am luat lucrurile noi ca pe o provocare, iar succesul a apărut pentru mine, pentru companie și, mai ales, pentru clienți. 

Trasatura definitorie a R&M Audit Contabilitate este gradul maxim de implicare în rezolvarea problemelor cu care se confruntă fiecare client: nouă ne pasă. Astfel, profesionalismul și creativitatea vin de la sine. Pentru a obține performanțe este nevoie de un sistem de pregătire permanentă și instruire a angajaților. De aceea investim constant în noi înșine, iar tot ceea ce acumulăm se întoarce către clienți, sub forma celor mai eficiente soluții pentru fiecare în parte.

Eficiență - Profesionalism - Promptitudine - Inițiativă - Inventivitate

R&M Audit este reperul în ceea ce privește soluțiile financiar-contabile

Principiile solide, grija și respectul de care dăm dovadă definesc R&M Audit Contabilitate

Prin dezvoltarea permanentă a celor mai eficiente soluții, combinarea tehnologiei de vârf cu experiența și expertiza noastră în domeniul financiar-contabil, maximizarea profitului și dezvoltarea afacerii fiecărui partener, precum și al companiei noastre, R&M Audit a devenit cea mai inovatoare companie de profil.

Oferim angajaților cel mai eficient mediu de lucru și cele mai competitive programe de dezvoltare profesională, stimulând astfel creșterea continuă a firmei.

Credem că fiecare companie trebuie să beneficieze la maxim de rezultatele propriei activități, în condițiile respectării legilor în vigoare.

Misiunea firmei noastre este de a oferi fiecărui client:

  • soluțiile contabile și fiscale care să îl sprijine în îndeplinirea obiectivelor de business
  • baze solide pentru fundamentarea deciziilor de management
  • opțiuni pentru a optimiza cash flow-ul și a susține finanțări avantajoase, care să sprijine dezvoltarea afacerii.
CARIERE

Vino și tu în echipa R&M Audit Contabilitate!

Alege o carieră de succes: alături de R&M Audit Contabilitate vei lua parte la o multitudine de proiecte profesionale interesante, din diferite domenii, menite să asigure succesul clienților noștri. Dar, prin natura ocupației noastre, succesul clienților depinde de profesionalismul și măiestria fiecărui angajat din compania noastră, așa încât calitatea, expertiza, loialitatea și ambiția fiecărui membru al echipei sunt de o importanță fără egal.

Oamenii sunt deci cea mai de preț resursă a companiei noastre; suntem deschiși permanent să descoperim profesioniști cu o înaltă ținută morală care doresc să se alature echipei noastre, într-un mediu care onorează pregătirea continuă și premiază performanța.

Completează formularul alăturat și ne vom asigura că vei primi un răspuns în cel mai scurt timp

SCRIE-NE