Auditarea Proiectelor Europene

banner_site_auditarea proiectelor europene

Auditorul independent trebuie sa se asigure asupra corectitudinii cheltuielilor eligibile reflectate in contabilitatea proiectului, precum si asupra semnarii, stampilarii si datarii documentelor financiar contabile suport de catre expertul contabil in vederea depunerii cererii de rambursare.

Auditarea proiectelor europene este o cerinta aproape permanent prezenta in contractele de finantare, odata cu depunerea cererilor de rambursare, beneficiarii trebuie sa prezinte si raportul auditorului. Astfel, auditarea proiectelor europene trebuie luata in calcul in managementul fiecarui proiect inca de la scrierea acestuia.

Expertii R&M Audit Contabilitate efectueaza si conduc multiple misiuni de consultant in managementul proiectelor europene, responsabil financiar, contabilitate si salarizare a proiectelor europene, expert contabil in cadrul proiectelor europene, precum si de auditare a acestora. De asemenea, manualul de politici si proceduri contabile aferent proiectelor europene reprezinta o cerinta obligatorie, iar experienta noastra in cadrul proiectelor europene (consultant implementare, responsabil financiar, contabil, expert contabil sau auditor) ne permite sa cunoastem toate aspectele relevante necesare unor implementari cu succes din punct de vedere financiar-contabil.

Cere aici o oferta personalizata de audit proiecte europene.