TAXE

banner_site_taxe

“Principiul celor 4 ochi” elimina teama de rezultatele unor controale inopinate, raportari eronate catre management si fisc, lipsa experientei sau a unui limbaj comun; in plus, carentele in cunoasterea completa si corecta a intregii  legislatii va poate costa scump.

STIL: Servicii Taxe, Impozite si Lichiditati

R&M Audit Contabilitate: Servicii Taxe, Impozite si Lichiditati

Studiile efectuate asupra firmelor inainte de a ne deveni clienti ai serviciului STIL au aratat ca:

90% dintre manageri erau nemultumiti de lipsa implementarii strategiilor de scadere a taxelor si impozitelor, concomitent cu optimizarea cash flow-ului, imbunatatirea conditiilor de finantare, implementare proiecte europene;

80% dintre manageri nu stiau daca ceea ce raporta propriul departament de contabilitate catre autoritati este corect. Este adevarat ca nu au avut probleme, dar nici un control de fond nu au avut;

75% dintre manageri sunt nemultumiti de intarzierea cu care au acces la informatiile contabile si fiscale, intrucat le ingreuneaza procesul de luare a deciziilor in vederea eficientizarii proceselor;

65% dintre manageri erau nemultumiti de lipsa solutiilor oferite de propriul departament si mai ales de raspunsul “Nu se poate”.

37% dintre manageri folosesc serviciul STIL pentru a avea acces la modificarile legislative si expertiza;

Serviciul de Taxe, Impozite si Lichiditati (STIL) este oferit de o echipa formata din expertii R&M Audit Contabilitate si se adreseaza firmelor care isi pastreaza propriul departament de contabilitate.

Consultantii nostri ofera in plus:

  • Suport permanent acordat departamentului dvs. contabil;
  • Analize de cash flow, centre de cost, articole bugetare;
  • Optimizarea legala a taxelor si impozitelor;
  • Solutii la raspunsul “Nu se poate” dat de altii;
  • Cele mai bune raspunsuri in caz de control;

De ce sa folositi serviciul STIL? Clik aici pentru Brosura serviciu STIL – Servicii de Taxe, Impozite si Lichiditati “Principiul celor 4 ochi”.

Pentru ca activitatea dvs necesita organizarea propriului departament de contabilitate si salarizare dar care se poate completa cu experienta-expertiza noastra pentru a elimina:

  • Teama de controale inopinate;
  • Teama de raportari eronate catre management si fisc;
  • Lipsa experientei sau a unui limbaj comun pentru propri angajati in vederea optimizarilor fiscale si de cashflow;
  • Confidentialitatea in special in domeniile de management si salarizare, bonusare, recompense;
  • Necunoasterea sau interpretarea eronata a legislatiei actualizata cu impact asupra companiei si transpunerea acestora in cifre si solutii.

Cere aici o oferta personalizata de consultanta fiscala sau financiara.