R&M Audit Contabilitate este sponsor al concursului hipic KARPATIA Horse Trials (Domeniul Cantacuzino – Floresti)

Banner-600x100

R&M Audit Contabilitate sustine un eveniment de exceptie- competitia hipica internationala KARPATIA Horse Trials, care va avea loc in perioada 10 – 12 octombrie pe Domeniul Cantacuzino – Floresti. Competitia este organizata de catre Karpatia Horse Trials in colaborare cu Asociatia Sportiva Hipohouse, cu sustinerea Federatiei Ecvestre Romane si a Federatiei Ecvestre Internationale. Karpatia Horse Trials este o competitie organizata in stilul „Belle Epoque”, promovand valori precum frumosul, eleganța și cultura.

Competitia ecvestra va include probe de dresaj, obstacole si cross-country, acestea avand ca origine testele de trei zile pe care le dadeau ofițerii de cavalerie si caii lor; concursul international este imparțit pe trei categorii de participanți.

Proba de dresaj va demonstra abilitatea calului de a participa la parade, unde eleganța și obedianța sunt absolut necesare. Proba de cross-country este conceputa ca un test de anduranța, curaj și vitejie in condiții de teren accidentat, aducandu-ne aminte de  marșurile lungi sau de misiunile de depeșa. Faza de obstacole urmarea sa arate condiția fizica și starea calului dupa o zi grea de cross-country.

In plus, in cadrul Karpatia Horse Trials vor avea loc concursuri demonstrative de trasuri cu doi sau patru cai si expozitii de ogari. De asemenea, spectatorii pot viziona la expozițiile de fotografie, pictura și obiecte realizate manual si pot urmari concertele de muzica ambientala.

"Echitatia este un sport ce reflecta perfectiunea si devotamentul, valori pe care le respectam ca firma si ca profesionisti, asa incat sustinerea acestui eveniment a fost fireasca. Asteptam cu nerabdare sa experimentam atmosfera evenimentului care va avea loc pe Domeniul Cantacuzino din Florești – pe Valea Prahovei si suntem convinsi ca vom avea parte de performante de exceptie", a aratat Mirela Serban, managing Partner R&M Audit Contabilitate.

Domeniul Cantacuzino din Florești se afla la cca 80 km (nord) de București si la aproximativ 40 km (sud) de Sinaia,  avand o suprafata de  130 de hectare de alei de castani și platani si pasuni, care inconjoara palatul cunoscut sub numele de „Micul Trianon”.