R&M Audit – partener al Karpatia Horse Trials

banner (2)

Preocuparea noastra permanenta pentru performanta si excelenta ne-a determinat sa fim si anul acesta parteneri la un eveniment special: concursul hipic Karpatia Horse Trials, desfasurat intre 9 si 11 Octombrie 2015.

 

Karpatia Horse Trials este un eveniment hipic international, aflat la a doua editie, desfasurat in splendoarea celebrului Domeniu Cantacuzino din Floresti, judetul Prahova, situat in apropierea capitalei.

Fundatia Cantacuzino Floresti si Asociatia Ecvestra Hipohouse, alaturi de R&M Audit Contabilitate, precum si de alti parteneri sau sponsori, va invita la: competitii ecvestre, plimbari cu trasura si cu poneii, parada de ogari si costume de epoca.

 

Editia a doua a evenimentului Karpatia Horse Trials ii va incanta pe iubitorii de echitatie cu un Concurs Complet International CIC 1*, CCI 2* si CCI 3*-  calificativ pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016 -  in probele de dresaj, obstacole, cross-country si cu un Concurs demonstrativ atelaje cu doi si patru cai in probele dresaj, maraton şi conuri.

De asemenea, va avea loc si un concurs destinat debutantilor, precum si finala Campionatului National de Concurs Complet, categoria 1 stea.

 

Palatul Micul Trianon, o bijuterie arhitecturala conceputa de arhitectul I.D. Berindey, se afla in curs de reabilitare, iar cu aceasta ocazie Fundatia Cantacuzino Floresti a organizat un concurs de idei destinat exclusiv arhitectilor sau birourilor de profil, cu scopul selectarii celor mai bune propuneri de interventie. Castigatorii concursului de arhitectura vor fi anuntati la finalul editiei din acest an a competitiei ecvestre.

 

Va invitam sa petrecem impreuna un weekend la mosie, in ambianta eleganta data de lumea fascinanta a echitatiei.

Va invitam sa celebram impreuna excelenta si performanta!