Cum poti trimite actele lunare la contabilitate in format electronic prin intermediul Portalului ? – episodul 3

Stimate Partener,

     Inceputul de luna poate fi o perioada incarcata pentru pregatirile de inchidere ale lunii recent finalizate. Insa, ca de fiecare data, iti venim in intampinare pentru a facilita acest proces. Dupa cum bine stii, am lansat recent Portalul R&M Audit Contabilitate – o aplicatie special contruita pentru a-ti veni in ajutor. Portalul are o multitudine de functionalitati, iar printre acestea se numara si functia de upload (trimitere) documente pentru o comunicare mai eficienta cu firma de contabilitate.

Cum trimiti documentele lunare prin intermediul portalului? Nimic mai simplu.

  1. Te loghezi in portal la urmatorul link https://rmaudit.plurivaerp.com

Daca nu ai deja un cont creat, te putem ajuta sa iti creezi contul.

 

  1. Accesezi sectiunea Documente, din coloana stanga

 3.1

3. Alegi folderul Documente Client - Contabilitate

3.2

 

  1. Creezi un folder pentru documentele lunare

Functia Adauga director.

Recomandam crearea de foldere cu nume cat mai reprezentative. Spre exemplu: documente luna august 2015.

3.3

       5. Pentru optimizarea accesului in portal, iti recomandam chiar sa creezi alte foldere in folderele lunare. Spre exemplu, in folderul documente luna august 2015 pot fi create inca 4 subfoldere : facturi furnizori, facturi clienti, bonuri si deconturi, extrase bancare.

3.4

  1. Incarci fisierele in folderul de care apartin. Spre exemplu, selectezi Facturi furnizori, iar apoi folosesti una dintre functiile: Adauga fisier sau Adaugare multipla.

In cazul in care exista mai multe fisiere, iti recomandam utilizarea functiei Adaugare multipla. Selectezi din calculator toate documentele relevante si le tragi in fereastra din portal, acestea se vor incarca unul cate unul si se va afisa statusul pentru fiecare pana la finalizare.

 

Fisierele vor putea fi vizualizate/arhivate ulterior atat de utilizatorul care le urca, precum si de contabilul dedicat companiei pe care o reprezinti.

 

Te rugam sa ne contactezi pentru informatii suplimentare.

Navigare placuta!

Echipa R&M Audit Contabilitate