De ce sa trimiti actele lunare la contabilitate in format electronic prin intermediul Portalului ? – episodul 4

Stimate Partener,

Luna s-a incheiat recent, insa nu ai avut timp sa trimiti documentele lunare la firma de contabilitate? Exista o solutie pentru aceasta problema!

Iti amintim ca poti trimite documentele in format electronic prin intermediul Portalului R&M Audit Contabilitate – o aplicatie special construita pentru a-ti veni in ajutor.
Portalul are o multitudine de functionalitati, iar printre acestea se numara si functia de upload (trimitere) documente.

AVANTAJE

  1.  Comunicare mai eficienta cu firma de contabilitate. Trimiterea documentelor se poate face rapid si fara erori.
  2. Securitate in protejarea datelor. Ai siguranta confidentialitatii comunicarii in mediul online cu firma de contabilitate. Portalul este securizat si poate fi accesat doar pe baza de user si parola si doar dupa ce un reprezentant R&M Audit Contabilitate verifica si autorizeaza contul oricarui membru.
  3. Eficienta. Trimiti toate documentele in doar cateva minute. Iar pe masura ce te familiarizezi cu portalul, acest timp va fi semnificativ mai scurt.
  4. Simplitate. Interfata usor de utilizat, prietenoasa si intuitiva.
  5. Fara amenzi. Documentele ajung in timp util la contabilitate pentru a fi procesate, iar declaratiile lunare vor fi intocmite si depuse fara presiunea depasirii termenelor legale.
  6. Fara erori. In cazul in care lipsesc facturi sau bonuri din dosarul cu actele lunare, vei sesiza chiar tu lipsa acestora in momentul incarcarii pentru ca vor fi toate centralizate in portal. Astfel, vei reusi sa completezi dosarul, iar contabilul alocat contului companiei tale va procesa toate documentele.
  7. Fara limita.Trimiterea pe email este intotdeauna limitata de dimensiunea fisierelor atasate. In portal poti incarca oricate fisiere, nu conteaza extensia sau dimensiunea. Portalul este o aplicatie stabila, rapida, care suporta un volum foarte mare de date.
  8. O arhivare utila si eficienta. Pe masura ce vei crea foldere noi, vei vedea ca arhivele din portal vor deveni instrumente utile de lucru. Vei avea aici toate fisierele arhivate pe luni si chiar pe ani.
  9. Tehnologie moderna. Poti accesa portalul de pe PC, tableta sau chiar mobil.
  10. Oricand la dispozitia ta. Portalul este disponibil NON Stop, in weekend si chiar de sarbatorile legale.

 

Te rugam sa ne contactezi pentru informatii suplimentare.

Navigare placuta!

Echipa R&M Audit Contabilitate