Proiectul PRACTOR: R&M Audit Contabilitate sprijina tinerii pe piata muncii

Imagine PractorR&M Audit Contabilitate a devenit partener in proiectul "Practică economică şi managerială în organizaţii româneşti - PRACTOR", cofinanţat din Fondul Social European prin programul POSDRU/161/2.1/G/141010, proiect desfasurat intre aprilie 2014 - octombrie 2015 de catre Academia de Studii Economice Bucureşti - Facultatea de Management, în colaborare cu Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România.

Obiectivul general al proiectului este de a ajuta studentii sa dezvolte aptitudini practice de muncă, in vederea facilitării inserţiei lor pe piaţa forţei de muncă; astfel, proiectul contine un program de practică economică managerială pentru 500 de studenţi, care se va realiza prin intermediul a 100 de firme care vor asigura stagiile de practica.

Stagiile de practica acopera 90 ore (maxim 6 ore/zi, 15 săptămâni) si se adreseaza studentilor din anii de studii I si II de la Facultatea

de Management, fiecare student putand realiza practica doar într-un domeniu dintre cele propuse: ansamblul firmei, productie, financiar-contabilitate, resurse umane, comercial.

"Dat fiind obiectul nostru de activitate, evident ca studentii care vor veni la noi in practica au ales domeniul financiar-contabilitate, un sector de mare impact pentru orice firma in orice perioada de timp si etapa de dezvoltare. Vom avea in medie 5 studenti in practica, iar acestia vor avea un tutore care ii va indruma pe parcursul intregului program. Apreciem foarte mult acest program si ne bucuram ca putem contribui la formarea tinerei generatii; in plus, ne dorim, desigur, ca dintre studentii care ne vor vizita sa se desprinda cat mai multi care sa simta ca R&M Audit Contabilitate ar putea fi echipa alaturi de care sa creasca pe viitor"- Mirela Serban, managing Partner R&M Audit Contabilitate.

Practor